Tømrerfirma i Skanderborg

Tømrer- og snedkerarbejde i Skanderborg udføres i høj kvalitet og med vægt på god service.

Om Byggefirmaet ValThe MultiService

Byggefirmaet ValThe MultiService er et tømrerfirma med base i Skanderborg, der er opstartet af Tom Larsen i maj 2007. Med mange års erfaring i branchen står vi klar til at hjælpe både private og erhverv med deres byggeprojekt, hvad enten det er en stor eller lille opgave. Firmaet har desuden et bredt netværk af dygtige samarbejdspartnere inden for de andre håndværksfag, så vi kan dermed løse enhver opgave. Vores samarbejdspartnere står alle klar til at yde den samme gode service, som vi selv vægter højt i firmaet.

Vi tilbyder vores ydelser dér i landet, hvor du ønsker hjælp – men vi har dog mest vores arbejdsgang i Skanderborg- og Århus-området. Ønsker du at høre mere om vores arbejde og drøfte dit kommende projekt, er du velkommen til at kontakte os.

Løsning af enhver opgave

Hos Byggefirmaet ValThe MultiService tilbyder vi at stå for koordineringen til dit næste byggeprojekt som hovedentreprenør. Vi har et bredt netværk af dygtige samarbejdspartnere inden for alle håndværksfag, så vi dermed kan løse enhver opgave. Vores samarbejdspartnere står alle klar til at yde den samme gode service, som vi selv vægter højt i firmaet.

Tømrerfirma i Skanderborg

Med mange års erfaring inden for branchen tilbyder vi alt inden for tømrer- og snedkerarbejde, hvor vi bl.a. kan hjælpe med vinduer og døre, tag, tilbygninger, opsætning af køkken og badeværelse, diverse snedkeropgaver på specialmål m.m. Derudover tilbyder vi også at stå for koordineringen til dit næste byggeprojekt som hovedentreprenør.

Måske tænker du: “Hvad står “ValThe” for i firmanavnet?” Det er ud fra navnene på Toms børn, Valdemar og Thea. Han har dermed valgt at opkalde sit firma efter forbogstaverne i deres navne. Ligeledes hedder firmaet “MultiService”, fordi vores arbejdsområde spænder vidt. Vi tilbyder nemlig stort set alle ydelser inden for byggebranchen efter netop dine behov og ønsker – skræddersyet!

Vi lægger stor vægt på at udføre et stykke arbejde af høj kvalitet, og derfor udfører vi alle opgaver, som var det hjemme hos os selv! Derudover har vi fokus på god service, hvor vi sørger for en god dialog med kunden fra start til slut, så kunden altid kan følge med i processen.