Tømrer- og snedkerarbejde i Skanderborg

Tømrer- og snedkerarbejde i Skanderborg udføres i høj kvalitet og med vægt på god service.

Vinduer og døre

Trænger huset til nye døre og vinduer, står vi klar til at hjælpe med at udskifte dem samt skaffe nye, der passer til dine behov. Vi kan også reparere dem, hvis det blot er nogle små skader. Hvis du dog har nogle gamle og utætte døre eller vinduer, vil det være det hele værd at udskifte dem til nogle mere energivenlige løsninger.

Nyt tag

Taget er konstant udsat for slid på grund af det danske vejr, og derfor bliver man på et tidspunkt nødt til at renovere eller skifte taget helt, så det kan blive ved med at beskytte huset efter hensigten. Vi kan hjælpe med at udskifte dit tag, så det bliver så godt som nyt! Vi kan bl.a. hjælpe med tagplader, tagsten, eternitplader, stålplader m.m.

Terrasser

Vi kan være behjælpelige med forskellige løsninger inden for træterrasser efter dine behov og ønsker. Mangler du et sted udenfor, hvor du kan nyde de lange sommeraftener, grille eller noget helt tredje? Så hjælper vi gerne med at anlægge en træterrasse, som sætter prikken over i’et i haven. 

Gulve

Vi tilbyder at lægge forskellige slags trægulve med det udtryk, form og farve, du ønsker, så det passer til netop dit hjem og din stil. Et trægulv er både flot og giver en bedre akustik i rummet – og det kommer i mange forskellige prisklasser og udseender, som vi gerne guider dig inden for.

Entrepriser

Har du et større projekt i tankerne, hvor det kræver hjælp fra flere håndværkere, står vi klar til at indfri dem med en totalentreprise. Vi står således for al koordineringen og holder styr på håndværkerne og byggeriets fremgang. På den måde skal du kun snakke med én fagmand om dine tanker.

Tilbygninger

Måske har du købt et ældre hus, som ikke er indrettet til nutidens behov og dermed mangler rum eller opbevaringsplads – så er en tilbygning en god løsning. Vi har gennem tiden udført mange skræddersyede tilbygninger, bl.a. forlængelse af parcelhus, vinkeltilbygning og en ny førstesal/overbygning.

Alt inden for tømrer- og snedkerarbejde i Skanderborg

Med mange års erfaring inden for branchen tilbyder Byggefirmaet ValThe MultiService alt inden for tømrer- og snedkerarbejde i Skanderborg og omegn, hvor vi bl.a. kan hjælpe med vinduer og døre, tag, tilbygninger, opsætning af køkken og badeværelse m.m. Derudover tilbyder vi også at stå for koordineringen til dit næste byggeprojekt som hovedentreprenør.

Har du nogle specielle opgaver, som kræver specialmål og skræddersyede løsninger – f.eks. opsætning af inventar, indbyggede skabe, inddækninger af rør m.m. – kan vi også være behjælpelig inden for denne del. 

Vi lægger stor vægt på at udføre et stykke arbejde af høj kvalitet, og derfor udfører vi alle slags opgaver, som var det hjemme hos os selv! Derudover har vi fokus på god service, hvor vi sørger for en god dialog med kunden fra start til slut, så kunden altid kan følge med i processen.

Firmaet har et alsidigt arbejdsområde og kan tilbyde meget forskelligt, så har du et bestemt byggeprojekt i tankerne, der måske ikke er nævnt på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Løsning af enhver opgave

Hos Byggefirmaet ValThe MultiService tilbyder vi at stå for koordineringen til dit næste byggeprojekt som hovedentreprenør. Vi har et bredt netværk af dygtige samarbejdspartnere inden for alle håndværksfag, så vi dermed kan løse enhver opgave. Vores samarbejdspartnere står alle klar til at yde den samme gode service, som vi selv vægter højt i firmaet.