Vores samarbejdspartnere

Byggefirmaet ValThe MultiService udfører alle opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget samt byggeentrepriser fra kælder til kvist med hjælp fra dygtige samarbejdspartnere.

Godt samarbejde med andre håndværkere

Vi kan tilbyde at stå for koordineringen til dit næste byggeprojekt som hovedentreprenør. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi vi har et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere inden for diverse håndværksfag, bl.a. VVS’ere, elektrikere, murere m.m. 

Her på siden nævner vi to af vores største samarbejdspartnere, som sætter lige så stor pris på godt håndværk som os selv.

Har du et større projekt i tankerne, hvor det kræver hjælp fra flere håndværkere, står vi klar til at indfri dem med en totalentreprise. Vi står således for al koordineringen og holder styr på håndværkerne og byggeriets fremgang. På den måde skal du kun snakke med én fagmand om dine tanker.

 Outrup Vinduer og Døre – www.outrup.dk
Outrup er et dansk firma, der producerer vinduer og døre på Mors i Nordjylland. De arbejder hver dag på at opfylde kundens ønsker om skræddersyede løsninger og skæve mål, og de sætter en ære i at videreføre de stolte, danske håndværkstraditioner samt bevare og udvikle sunde, danske arbejdspladser.

Tømmerhandel 10-4 – www.10-4.dk
10-4 er Danmarks førende online byggemarked og tømmerhandel. Her tilbyder de et stort udbud af byggematerialer, elværktøj, havemaskiner og meget mere til byggeriet, huset eller haven for både professionelle og gør-det-selv-folk.

Alt inden for snedker- og tømrerarbejde

Med mange års erfaring inden for branchen tilbyder Byggefirmaet ValThe MultiService alt inden for tømrer- og snedkerarbejde, hvor vi bl.a. kan hjælpe med vinduer og døre, tag, tilbygninger, opsætning af køkken og badeværelse m.m. Derudover tilbyder vi også at stå for koordineringen til dit næste byggeprojekt som hovedentreprenør.